do 7 nov 2019 | 20:00 - 22:00 | Grote Zaal |

84HR Student Film Project | The Results

Een zin, een voorwerp, een personage en 84 uur. Is het de teams gelukt om prachtige films aan te leveren? Bekijk het zelf en kom de teams supporten. Je stemt ook mee voor de publiekswinnaar.

Een zin, een voorwerp, een personage en 84 uur. Studententeams kregen op donderdagavond 25 oktober de ingrediënten voor hun films en hadden toen 84 uur de tijd om de film te schrijven, filmen, monteren en weer in te leveren. Is het de teams gelukt om prachtige films aan te leveren? Bekijk het zelf en kom ze supporten. Je stemt ook mee voor de publiekswinnaar.

Donderdagavond 31 oktober kregen de teams drie ingrediënten: een zin, een voorwerp en een personage. Deze elementen moesten zij verwerken in een korte film, met een speelduur van maximaal 8 minuten. Afgelopen maandagochtend, 9.00u. (84 uur later) moest de film ingeleverd zijn bij de organisatie om verzekerd te zijn van deelname.

Vanavond worden alle ingeleverde filmpjes voor publiek vertoond en een winnaar gekozen door een vakjury en jullie het publiek.

Meer informatie

Datum: donderdag 7 november
Tijd: 20.00-22.00 uur Inloop: 19.30u
Locatie: Theater, Erasmus Paviljoen

Tickets
Toegang is gratis, reserveren van een kaartje aanbevolen.

Meld je aan!

Voeg toe aan agenda

Georganiseerd door Studium Generale

Gerelateerde content 84HR Student Film Project

 

Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.