za 20 jun 2015 | 10:00 | Grand-cafe |

dag van de architectuur |rondleiding

Op Campus Woudestein komen studeren, wonen, sport, cultuur, eten en drinken samen. Bezoek het culturele hart van de campus: het Erasmus Paviljoen, luister naar een presentatie door de architecten hiervan en doe mee aan een rondleiding over het campusterrein en in het collegezalengebouw.
Campus Woudestein is het complex in Kralingen-Oost waar een groot deel van de Erasmus Universiteit is gehuisvest. Een van de laatste aanwinsten van het uitgebreide en steeds verder uitdijende complex is het Erasmus Paviljoen, het culturele hart van de campus. Het is een ontmoetingsplek voor studenten, medewerkers en bezoekers, waar inspirerende programma’s op het gebied van wetenschap, kunst, cultuur en maatschappij worden georganiseerd.
Het gebouw is ontworpen door Powerhouse Company in samenwerking met De Zwarte Hond en heeft naast een theater ook een grand café, foyer en studieplekken. Het Erasmus Paviljoen maakt deel uit van een groot verbouwings- en herinrichtingsprogramma van de campus, ontworpen door stedenbouwkundig en landschapsbureau Juurlink [+] Geluk in samenwerking met Jaakko van ’t Spijker. Tijdens de Dag van de Architectuur worden er presentaties gegeven door de architecten en worden er rondleidingen georganiseerd over het campusterrein, in het Erasmus Paviljoen en in het collegezalengebouw.

Adres:
Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam
OV: Metro A/B/C, halte Kralingse Zoom, Tram 7, halte Erasmus Universiteit
Tijd: 10:00 – 16:00 uur, doorlopend rondleidingen
Vrij toegankelijk

N.B. Speciale presentaties+ rondleiding : 11:00 en 14:00 uur door architecten Huub Juurlink, Jaakko van ’t Spijker en Stefan Prins. Hiervoor is reserveren verplicht.

Reserveer hier voor de presentatie van 11:00 uur
Reserveer hier voor de presentatie van 14:00 uur

Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.