ma 24 okt 2016 | 12:00 | Foyer |

Flash forward | Fotowedstrijd

 

Wij nodigen studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam uit om een foto in te sturen met jouw visie op de toekomst.

Wat is jouw gedroomde toekomst? Waar hoop je op? Waar zie je jezelf graag werken, leven of reizen? Hoe ziet de best mogelijke toekomst eruit voor jouw omgeving, Nederland of de wereld? Wat is jouw perspectief? Wij nodigen studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam uit om een foto in te sturen met jouw visie op de toekomst.

Doe mee met onze fotowedstrijd. Geef ons je beste shot!

De 32 meest boeiende foto’s worden tentoongesteld in de lobby van het Erasmus Paviljoen vanaf dinsdag 1 november tot het eind van dit jaar. Voormalig Fotograaf des Vaderlands,  Ahmet Polat, kiest op woensdag 9 november een winnaar. De winnende foto wordt gepubliceerd door Erasmus Magazine en de student zal een tegoedbon ter waarde van €50,- voor een online fotoservice ontvangen.

Deze wedstrijd vindt tegelijk plaats met de komst van Polats fototentoonstelling Weer Toekomst! in het Polak gebouw van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In opdracht van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF toont Polat het dagelijks leven van  vluchtelingen in Nederland. Daarbij streeft hij  ernaar om het stereotype tragische beeld van vluchtelingen te doorbreken en kijkt mee  op hun pad naar een betere toekomst. Onze wedstrijd richt zich op jouw toekomstideaal voor jezelf, je omgeving of zelfs de wereld.

De feestelijke opening van de fototentoonstelling vindt plaats in het Erasmus Paviljoen op woensdag 9 november. Ahmet Polat presenteert tijdens de openingsceremonie zijn werk en kiest ook de winnende foto.

Lever je foto in voor maandag 24 oktober, aan de hand van de volgende vereisten:

  • A1 (portret)-formaat: 59.4 x 84.1 centimeter
  • File in JPG, hoge resolutie
  • Per persoon zijn een of twee foto’s toegestaan
  • Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er een selectie gemaakt
  • Aanleveren via wetransfer naar sgerasmus@oos.eur.nl
  • Deadline aanleveren: maandag 24 oktober

Als je foto geselecteerd is voor de expositie, dan word je aanwezigheid verwacht bij de openingsceremonie op woensdag 9 november om de winnende foto te vieren en wellicht een prijs in ontvangst te nemen! Meer informatie over het programma op 9 november volgt. Na de expositie zal je werk voor je beschikbaar worden gesteld.

Wij kijken uit naar jullie foto’s!


Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.