wo 16 sep 2015 | 20.00 | Grote Zaal |

The Great Warmachine | Theater

Met woorden als kogels gooien drie performers zich onbevangen in de strijd, wars van de illusie dat we ooit zonder oorlog kunnen. Met muziek, rhetoriek en fysiek wordt het publiek in een ‘comfortabele’ oorlogsroes gebracht. Theatermaker Joachim Robbrecht liet zich voor zijn voorstelling inspireren door een leger van hedendaagse futuristen, ondernemers en elektrotechnici die de sluimerende oorlog in al zijn gedaantes op het internet al voert.
Koop kaarten voor The Great Warmachine in onze webshop

 

In 2015 werd The Great Warmachine geselecteerd voor het Vlaams Theaterfestival, dat de beste voorstellingen uit het Nederland en Vlaanderen laat zien. Verder was een deel van de voorstelling ook te zien tijdens de CHIFT-talk in de Rotterdamse Schouwburg.

Joachim Robbrecht (1979) is een Rotterdamse theatermaker, auteur en performer. In zijn werk zoekt hij naar hedendaagse theatervormen en beelden die het levensgevoel aan het begin van de 21ste eeuw kunnen vatten. In de afgelopen jaren werkte hij binnen verschillende gerenommeerde gezelschappen en met verschillende makers uit binnen en buitenland. Hij kreeg voor zijn werk onder andere de Charlotte Köhlerprijs in 2011.

Nadere informatie

Tekst en regie: Joachim Robbrecht
Van en met: Aitana Cordero, Tashi Iwaoka, Louis van der Waal
Dramaturgie: Nina Aalders
Advies: Bruno Listopad
Decor: Jan Brokof
Kostuum: Rebekka Wörmann
Licht: André Goos
Muziek: Steve Martin Snider
Zakelijke leiding: Denise Harleman
Communicatie en Marketing: Christel van Schagen
Productie: Lique van Gerven
Techniek: André Goos & Denzo

The Great Warmachine
Woensdag 16 september, 20.00u,
Erasmus Paviljoen
Studenten €5,-, overigen €10,-

Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.