ma 1 sep 2014 | 16:30 | Plaza Paviljoen |

Heartbeat Festival

The beat goes on!

Het eerste HeartBeat Festival op 5 september 2013 was een van de hoogtepunten van het eeuwfeest. De universiteit kreeg veel positieve reacties. Een keer per jaar feest op de campus lijkt een ‘boost’ te geven aan het samen studeren en werken op de campus. Dat positieve gevoel willen we aan het begin van het academisch jaar graag aan iedereen meegeven. Daarom organiseert de universiteit in 2014 op de dag van de Opening van het Academische Jaar opnieuw het HeartBeat Festival.

DOTAN treedt op van 19.30 uur tot 20.45. Luister hier!

Naast DOTAN en de Hermes House Band kun je lekker dansen bij de twee DJ acts die de ‘dance’ sfeer helemaal compleet maken: de Rotterdamse DJ’s en producers NINO & FRANKIE en het duo Holl & Rush, studenten van de EUR.

Holl & Rush staan voor originaliteit, kwaliteit, harmonieuze melodieën, maar hun muziek laat je ook compleet uit je dak gaan. Het duo staat bekend om hun focus op electro en progressieve house muziek.

Kortom, tot 22.00 uur is het goed feesten op de Plaza!

 

Afterparty Erasmus Paviljoen

Mocht je om 22.00 uur nog niet genoeg gefeest hebben, dan kun je tot midden in de nacht door op de AFTERPARTY in het Erasmus Paviljoen.

Kaarten hiervoor kun je binnenkort kopen in het Erasmus Paviljoen.

 

Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.