wo 16 dec 2015 | 20:30 | Grote Zaal |

Nederlands Studenten Jazz Orkest | Muziek

Datum:

Van: 16 december 2015 20:30

Tot: 16 december 2015 22:30

Locatie:

Woudestein, Erasmus Paviljoen / Erasmus Pavilion

Toelichting:

Het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO)  is een jonge en enthousiaste band geheel bestaande uit studenten. Met solisten Berenice van Leer (Kraak & Smaak / Wicked Jazz Sounds) en Nils Davidse (toetsenist van the Handsome Poets) geeft het NSJO dit jaar een spetterende show waarin de combinatie wordt gezocht tussen de beats van de hedendaagse elektronische muziek en elementen uit de jazz- en soulmuziek.
Mis het niet en koop nu je kaarten voor het NSJO 2015!

Op woensdag 16 december staat het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) in het Erasmus Paviljoen! Met ’Beats in Transition’ gaat het NSJO dit jaar voor de vierde keer op tour. Twee weken lang zetten 30 studenten alles opzij om vol met de muziek bezig te gaan en een knallende tour neer te kunnen zetten. De spetterende show van het NSJO 2015 draait om de combinatie van de beats en grooves van elektronische muziek met een 30-koppig jazzorkest. Elementen van jazz-, soul- en funkmuziek komen samen met de feel van hedendaagse trance en popmuziek. Na het concert nog niet klaar om naar huis te gaan? Geen zorgen, Onze DJ neemt de touwtjes over tot in de kleine uurtjes!

Het NSJO gaat dit jaar op tour met niemand minder dan Berenice van Leer als zangeres. Berenice van Leer is onder meer bekend van de live bands van Kraak & Smaak en de Wicked Jazz Sounds. Met haar krachtige stem en performance op het podium weet zij van elk concert een enorme show te maken. Daarnaast komt Nils Davidse het orkest versterken met zijn toetsen en synthesizers. Dit jonge talent is bekend van zijn band de Handsome Poets, met wie hij op alle Nederlandse festivals van Pinkpop tot Lowlands heeft gestaan. Jazz is voor hem echter niks nieuws, want slechts enkele jaren geleden studeerde hij al jazzpianist af aan het Utrechts Conservatorium. Tot slot zal de band ook dit jaar onder leiding komen te staan van Bert Pfeiffer, fenomenaal trombonist en bandleider.

Een avond vol swingende studenten, geweldige solisten, stomende hits en een afterparty om niet te vergeten.

Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.