di 23 sep 2014 | 15:30 | Grote Zaal |

Obductie

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit programma.

Speciaal voor studenten die in hun toekomstige loopbaan als officier van justitie, advocaat, forensisch arts of criminoloog te maken krijgen met besluitvorming of bewijsvoering rondom een obductie (lijkschouwing), organiseert SG Erasmus een besloten obductie-college.

Het Expertisecentrum Medische Zaken van het Openbaar Ministerie  schetst de juridische procedure rondom een lijkschouwing – van rapportage tot bewijslast. Hierna volgt een stap-voor-stap uitleg door Gül Eker, patholoog i.o. bij de (gefilmde) obductie. Medische voorkennis is niet nodig.

Drs. Gül Eker is patholoog i.o. (AIOS pathologie, Erasmus MC)

 I.s.m. de studieverenigingen: CIA, JFR en MFVR

 Belangrijk: Enkel toegankelijk na aanmelding en alleen voor studenten, Aio’s en medewerkers van EUR en EMC en op vertoon van studentenkaart of medewerkerspas. Dit programma bevat expliciete beelden. Het is niet toegestaan foto’s of filmopnamen te maken tijdens dit programma.

 

Dit programma vindt plaats in het kader van de Week van de Geneeskunde: Ben je verslaafd aan series zoals CSI, nieuwsgierig wat die dokters-in-spe daar op Erasmus MC eigenlijk studeren of gewoonweg benieuwd naar andere disciplines? Kijk over de schutting bij de buren en kom naar de Week van de Geneeskunde! (Medische voorkennis is niet nodig.) I.s.m. het Erasmus MC hebben we het mooiste, indrukwekkendste en meest interessante uit de medische wereld voor je geprogrammeerd. Met verder:

Open Mic – Radical Medical

Tijdens deze Open Mic Night treden de beste medische muzikanten voor je op; studenten en medewerkers van het Erasmus MC verzorgen spetterende optredens in het Erasmus Paviljoen. Do 25 sept| 19.30 – 21.30 | Gratis |Erasmus Paviljoen, Campus Woudestein.

Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.