ma 23 apr 2018 | 21:00 - 23:00 | Plaza Paviljoen |

Open Air Cinema

De zomer komt eraan! En dus organiseren we (Studium Generale & ESN-Rotterdam) onze inmiddels beroemde Open Air Cinema.

En om het nog leuker te maken, mag jij meebepalen welke film er vertoond wordt.

Je kunt kiezen uit de volgende films:

Arrival:

Als op meerdere plaatsen ter wereld mysterieuze gevaartes uit de ruimte neerdalen, krijgt taalkundige Louise Banks (Amy Adams) de leiding over een team van specialisten dat onderzoek gaat doen. Terwijl een wereldoorlog dreigt, zoekt Banks samen met natuurkundige Ian Donnelly (Jeremy Renner) koortsachtig naar antwoorden. Ze neemt daarbij risico’s waarmee ze zichzelf, en mogelijk de hele mensheid, in gevaar brengt. Geen standaard Sci-Fi film.

Trailer Arrivel

Baby Driver:
De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby (Ansel Elgort) ontmoet het meisje van zijn dromen (Lily James) en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey) gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel. Met een te gekke soundtrack.

Trailer Baby Driver

Hunt fort he Wilderpeople:
De bij pleeggezinnen opgegroeide rapper in de dop Ricky Baker (Julian Dennison) krijgt een verse start op het NieuwZeelandse platteland. Hij komt terecht bij de liefhebbende tante Bella, de chagrijnige oom Hec (Sam Neill) en hun hond Tupac. Wanneer er iets gebeurt waardoor hij z’n nieuwe onderkomen dreigt kwijt te raken, slaat de opstandige Ricky samen met Hec op de vlucht in de wildernis. Wat volgt is een nationale zoektocht naar het merkwaardige duo. Voor je het weet, zit je onafgebroken te lachen!

Trailer Hunt for the Wilderpeople

Get Out:
Chris (Daniel Kaluuya) een AfroAmerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams) naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy (Catherine Keener) en Dean (Bradley Whitford). Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd. Deze horror zag je niet aankomen!

Trailer Get out

Stemmen kan t/m 18 april, 12.00u. Stem hier!Opent extern

Wij verzorgen kussens/stoelen en dekentjes zolang de voorraad strekt, voor drankjes en snacks kun je terecht in het Erasmus Paviljoen.

Bij slecht weer wijken we uit naar een van de volgende data: woensdag 25 april, maandag 30 april, maandag 7 mei of woensdag 9 mei. Dus hou onze site en facebook in de gaten voor updates.

Meer informatie
Datum: maandag 23 april 2018 (alternatieve data: 25, 30 april, 7 en 9 mei)
Tijd: 21.00-23.00 uur (Inloop: 20.30u)
Locatie: Vijver naast het Erasmus Paviljoen

Ticket informatie
Toegang: € 3,50 (verkoop ter plaatse)

Georganiseerd door Studium Generale en ESN Rotterdam in samenwerking met Outdoor Cinema

Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.