ma 14 sep 2015 | 19:30 | Grote Zaal |

The perfect Tinder profile | Lezing & evenement

Swipe je naar links of naar rechts? Op basis van interviews met Tinder gebruikers in Nederland, geeft Janelle Ward (Media & Communicatie ESHCC/EUR) inzicht in profielcreatie en match selectie. Janelle helpt je je eigen profiel keuzes te begrijpen en legt uit waarom je naar links of naar rechts swipet op andere profielen (hint: het is meer dan alleen sex-appeal).
Meld je aan voor de lezing en/of voor het dating evenement

 

Special Dating Evenement:

Durf je? Doe na de lezing mee aan een speciale dating event in het Paviljoen: We koppelen je aan een onbekende en helpen je om elkaar te leren kennen via de ouderwetse manier, maar wel met behulp van een innovatieve techniek.

Je zou zelfs verliefd kunnen worden – anderen werden het!

Wilt je naar dit event? Schrijf je dan in via onze website.

Janelle Ward:

Janelle Ward is universitair docent bij de faculteit ESHCC/Media en Communicatie van de Erasmus Universiteit Rotterdam, voor de International Bachelor Communication and Media (IBCoM) en de Master of Arts in Media Studies.

Janelle onderzoekt hoe mensen hun imago creëren en beheren binnen social media. Momenteel kijkt ze hierbij naar de dating app Tinder. Ze presenteerde onlangs dit onderzoek in Japan, Puerto Rico en Canada. Komend collegejaar geeft zij les over dit onderwerp in het onderzoek-college ‘Interpersonal Relations Online’.

In eerder onderzoek onderzocht Janelle Ward digitale media in politieke context. Ze schreef veel over hoe organisaties gebruik maken van digitale media om de burgers, met name jongeren te mobiliseren. Tijdens haar universitaire loopbaan heeft ze meer dan 40 academische papers gepresenteerd gepubliceerd. Haar boek, ” Communicating Citizenship Online,” werd in juli 2012 gepubliceerd.

Voor meer informatie over Janelle’s werk kun je terecht op haar persoonlijke website.

Nadere informatie

The Perfect Tinder Profile
Lezing & Evenement
Maandag 14 september | 19.30 – 22.00 uur
Erasmus Paviljoen
Toegang gratis | Voertaal Engels

Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.