vr 24 mei 2019 | 19:00 - 21:00 | Grote Zaal |

RISK Toneel speelt: De Driestuivers Rave

De driestuiveropera vond zijn oorsprong in 1920. De componist Kurt Weill maakte gebruik van de jazz invloeden die klonken uit de cafés en volksbuurten. Michiel Augustijn geeft hier onder de regie van Justin van Kampen een nieuwe draai aan.

De jazz maakt plaats voor het nieuwe geluid van spetterende electro beats in de Driestuivers Rave!

Regie: Justin van Kampen
Muziek: Michiel Augustijn
Spel: Lynn Plugge, Jeroen Bravenboer, Milo Hornstra, Pien Roelofs, Kirsten Chen, Suzanne Pankow, Anne Kamps, Lieke van der Vlis, Lisa Lagarde, Floor Ammerlaan, Marjolein Weijers en Melle Roorda.

Meer informatie
Datum: Vrijdag 24 mei
Tijd: 19.30u (Inloop: 19.15u)
Locatie: Erasmus Paviljoen

Ticket informatie
Kaartjes
: 8 euro online (10 euro aan de deur)

Koop je kaartjes!

Overige speeldata zijn:
Zaterdag 25 mei 2019 – 20:15 – Theater ‘t Kapelletje
Zondag 26 mei 2019 – 14:30 – Theater ’t Kapelletje

Het Rotterdams Interfacultair Studenten Kabaret (RISK) is sinds 1990 dè toneelvereniging voor studenten in Rotterdam. Jaarlijks maken de studenten van RISK onder leiding van ervaren regisseurs een aantal voorstellingen die tegen het einde van het collegejaar worden opgevoerd in theater ’t Kapelletje. Daarnaast werken wij mee aan diverse festivals en projecten. Bij onze producties streven wij naar toneelstukken van hoge kwaliteit en met een eigenzinnig en experimenteel karakter, waarbij de spelers en hun krachten centraal staan. Met een vierde groep sinds 2014 en sinds dit jaar een nieuwe internationale groep, is RISK een groeiende, innovatieve vereniging die zichzelf constant blijft ontwikkelen met de hulp van onze fantastische leden.

Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.