vr 31 mei 2019 | 19:30 - 21:00 | Grote Zaal |

RISK Toneel speelt: Vast en Zeker

Na een verschrikkelijke gebeurtenis in een brute oorlog, zitten dertien studenten vast in een huis. Dit huis is, voor de veiligheid, hermetisch afgesloten van de buitenwereld. De één ziet het als een oplossing om te kunnen overleven, de ander voelt het meer als een gevangenis. Het voortbestaan van de mensheid zou van deze dertien kunnen afhangen en of dat nou zo goed is, is nog maar de vraag.

Dertien mensen, dertien meningen, dertien verledens en dat allemaal in één huis. Er worden een aantal dingen op de proef gesteld: geduld, respect en wederzijds begrip.

Tekst en regie: Boris Chomette
Spel: Eline Schenk, Stella Vissers, Marnix Mos, Paula Bühring, Take Wester, Eva Lutje Hulsik, Mare de Smet, Emma Pronk, Josje Schaars, Lisanne van Damme, Femke Flikweert, Minte ter Haar, Arie Dekker.

Meer informatie
Datum: Vrijdag 31 mei
Tijd: 19.30u (Inloop: 19.15u)
Locatie: Erasmus Paviljoen

Ticket informatie
Kaartjes
: 8 euro online (10 euro aan de deur)

Koop je kaartjes!

Overige speeldata zijn:
Zaterdag 1 juni 2019 – 20:15 – Theater ‘t Kapelletje
Zondag 2 juni 2019 – 14:30 – Theater ’t Kapelletje

Het Rotterdams Interfacultair Studenten Kabaret (RISK) is sinds 1990 dè toneelvereniging voor studenten in Rotterdam. Jaarlijks maken de studenten van RISK onder leiding van ervaren regisseurs een aantal voorstellingen die tegen het einde van het collegejaar worden opgevoerd in theater ’t Kapelletje. Daarnaast werken wij mee aan diverse festivals en projecten. Bij onze producties streven wij naar toneelstukken van hoge kwaliteit en met een eigenzinnig en experimenteel karakter, waarbij de spelers en hun krachten centraal staan. Met een vierde groep sinds 2014 en sinds dit jaar een nieuwe internationale groep, is RISK een groeiende, innovatieve vereniging die zichzelf constant blijft ontwikkelen met de hulp van onze fantastische leden.

Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.