vr 15 jun 2018 | 19:30 - 21:00 | Grote Zaal |

Script | RISK Toneel

 

We bieden een enorme verscheidenheid aan opties; de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor ieder wat wils, gepersonaliseerd naar uw wensen. Ongekend ongeëvenaarde topkwaliteit voor voordelige prijzen, nergens goedkoper!
Waar bent u naar op zoek? Een goed gesprek? Praktische hulp? Vriendschap? Intimiteit?

Bezoek de Bloom Robotshow, zodat uw verlangens worden vervuld. Wees niet bang, u aanschouwt de gehele show vanaf een veilige plek. Er zal u niks overkomen, want alles is door ons geprogrammeerd.

Regie:
Angelika Geronymaki

Spel:
Boris Berg, Arie Dekker, Daan van Dorst, Anne de Hond, Marnix Mos, Ana Rajičić, Maud van der Schaaf, Roxanne Stekelenburg, Naz Taha, Femke Tommel, Dora Vancso

Meer informatie
Datum: Vrijdag 15 juni
Tijd: 19.30u Inloop: 19.15u
Locatie: Erasmus Paviljoen

Ticket informatie
Kaartjes: 8 euro

Koop kaartjes!

Overige speeldata zijn:
Zaterdag 16 juni 2018 – 20:15 – Theater ‘t Kapelletje, Rotterdam
Zondag 17 juni 2018 – 14:30 – Theater ‘t Kapelletje, Rotterdam

Het Rotterdams Interfacultair Studenten Kabaret (RISK) is sinds 1990 dè toneelvereniging voor studenten in Rotterdam. Jaarlijks maken de studenten van RISK onder leiding van ervaren regisseurs een aantal voorstellingen die tegen het einde van het collegejaar worden opgevoerd in theater ’t Kapelletje. Daarnaast werken wij mee aan diverse festivals en projecten. Bij onze producties streven wij naar toneelstukken van hoge kwaliteit en met een eigenzinnig en experimenteel karakter, waarbij de spelers en hun krachten centraal staan. Met een vierde groep sinds 2014 en sinds dit jaar een nieuwe internationale groep, is RISK een groeiende, innovatieve vereniging die zichzelf constant blijft ontwikkelen met de hulp van onze fantastische leden.

Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.