do 6 okt 2016 | 20:00 - 22:00 | Grote Zaal |

Sneak preview Comedy Festival

 

Voorproefje van het International Comedy Festival Rotterdam met comedians Craig Hill (UK), Jimmy McGhie (UK) en Zenjiro (JAP)

 

Studium Generale geeft je een sneak-preview van het International Comedy Festival Rotterdam. Verwacht je rot te lachen met drie top-comedians uit het buitenland. Gooi ook nog een super MC in de mix en je bent volledig opgewarmd voor de komende editie van het festival.

De comedians zijn:

Jimmy McGhie
Jimmy komt ons in Rotterdam laten zien waarom hij beroemd is om zijn verhalende manier van stand-up – warm, boos, eerlijk en absurd. Hij gaat de strijd aan met mannelijkheid, de dood en waarom het onmogelijk is om een goede verkoper te weerstaan.

De show kan gaan over: Brazilians, een door Nike gesponsorde graffiti artist, een sportgoeroe met een Cockney-accent en de beste manier om je telefoon-abonnement op te zeggen.

Jimmy’s optredens worden wereldwijd geprezen en hij is door Fest magazine omschreven als “irritant aantrekkelijk”.

Graig Hill
Deze in kilt-gestoken comedian zal je laten genieten van heerlijke camp en eigentijds comedy.. live en losgeslagen!

Mis de kans niet om Graig’s hysterisch leuke show the zien waarbij hij zal roepen om ‘Lights, Camera… and, most definitely, Action!’

The Independent noemt hem “Riotously funny…. he’s that rare thing, a naturally funny comedian”

Zenjiro

Comedian-in-residence van het festival Zenjiro uit Japan maakt deze editie van het ICFR echt Internationaal. Deze bijzondere komiek heeft al vele televisie-optredens over de hele wereld op zijn naam staan, zo was hij ook al eens te zijn bij Raymann is Laat. In Japan is hij de host van zijn eigen idiote programma. Het is dus overbodig om te zeggen, dat deze act bijzonder wordt, met als zijn side-kick zijn robot!

Inschrijven


Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.