vr 6 okt 2017 | 20:00 - 22:30 | Grote Zaal |

Student Night International Comedy Festival Rotterdam

Speciale studentenavond van het International Comedy Festival Rotterdam voor maar 6 euro (andere bezoekers 11 euro).

Verwacht je rot te lachen met drie top-comedians uit het buitenland. Gooi ook nog een super MC in de mix en je bent volledig opgewarmd voor de komende editie van het festival.

The comedians zijn:

John Fealey: 
John Fealey alias de Godfather van Stand-up Comedy in Nederland, heeft inmiddels meer dan dertig jaar in meer dan vijftig landen opgetreden. Hij is erg blij om terug te zijn en op te treden tijdens het ICFR. Hij heeft wel een verzoek, vraag hem niet om ‘ZAKJE’ te zeggen!

Sarah Keyworth:
Oorspronkelijk komt ze uit Nottingham, maar tegenwoordig is Sarah Keyworth (onze Artist in Residence) veel te zien in het Londense comedy circuit. Onlangs heeft ze getourd met Stewart Francis en is nu klaar om Rotterdam te laten zien wat ze in huis heeft. Haar materiaal is een mix van eerlijke anekdotische verhalen over haar opvoeding, zelfspot en scherpe lines, zorgt er altijd voor dat het publiek snakt naar meer.

Trevor Lock
Naast zijn succesvolle theatershows, het presenteren /schrijven/acteren voor en in radio en tv (Channel 4, Comedy Central met Russell Brand en Stewart Lee) vond de virtuoze improvisator ook nog tijd om in de voetsporen van de Dalai Lama, Bill Clinton en Kermit de Kikker te treden toen hij een toespraak hield voor de Oxford Union over de zin van het leven. Rideo ergo sum!

Kaarten (voor studenten 6 euro en overige geïnteresseerden 11 euro) zijn verkrijgbaar via onze webshop.

Inschrijven


Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.