di 7 feb 2017 | 20:00 - 22:00 | Grote Zaal |

Talent op de vlucht

“Talent op de vlucht” is een voorstelling door Syrische vluchtelingen. Wie weet echt wat er met ze gebeurt nadat ze hun huis hebben achtergelaten?

“Talent op de vlucht” is een voorstelling door Syrische vluchtelingen. Iedereen ziet de verschrikkelijke beelden van de crisis in Syrië in het nieuws. Alleen wie weet er echt wat er met de Syrische vluchtelingen gebeurt nadat ze hun huis hebben achtergelaten? Wat zijn hun verhalen? Wat maken ze mee tijdens hun reis naar Europa?

“Talent op de vlucht” van het Fada Theatre is een voorstelling geschreven en uitgevoerd door Syrische vluchtelingen. In minder dan twee uur, delen ze hun verhaal en hun unieke ervaring. Het toneelstuk is al op veel verschillende plekken in Nederland opgevoerd, nu is je kans om het in Rotterdam te zien.  Door emotie en expressie, delen de acteurs wat ze hebben meegemaakt tijdens hun reis naar Nederland. Doordat de acteurs Arabische spreken, word je compleet meegenomen in hun verhaal en ervaring (Engelse ondertiteling is aanwezig).

Nagesprek met Eduard Nazarski, directeur Amnesty International 
De voorstelling wordt ingeleid door Eduard Nazarski, directeur van Amnesty International (Netherland). Na de voorstelling vindt een nagesprek plaats met de acteurs, Eduard Nazarski en andere gasten gespecialiseerd in de vluchtelingencrisis. Je bent welkom om mee te discussieren.

 

Inschrijven


Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.