vr 1 jun 2018 | 19:30 - 21:00 | Grote Zaal |

Uit het niets | RISK Toneel

 

“Mijn stad heeft ruimte voor dromen en tijd voor verbeelding.
Ieder is er welkom. Velen noemen het hun thuis. Een mens is er nooit alleen”

Uit de tekeningen van een ambitieuze architect ontstaat de stad. Een stad die niet slaapt en haar ogen nooit sluit. De stad slaat haar inwoners gade en ziet de massa worstelen. Worstelen om een uniek individu te zijn, een waardevol mens te zijn en het liefst niet alleen te zijn.

Uit het niets is montagevoorstelling die een ode brengt aan een stad als Rotterdam maar die ook haar schaduwkant een gezicht geeft. Een voorstelling over al die kleine figuren die je anders misschien over het hoofd had gezien.

Concept en regie: Marjolijn Gunst
Illustraties en Flyer ontwerp:  Anne Roos Kleiss

Spel:
Lina Al-Hassany, Nicolette Arkenbout, Lisanne van Damme, Gerben Dorenbos, Maud van Gils, Jessie Hendriks, Anne Roos Kleiss, Josje Schaars, Zoë Voyle, Marco Werrie, Juul Zietse.

Meer informatie
Datum: Vrijdag 1 juni
Tijd: 19.30u (Inloop: 19.15u)
Locatie: Erasmus Paviljoen

Ticket informatie
Kaartjes: 8 euro

Koop kaartjes!

Overige speeldata zijn:
Zaterdag 2 juni 2018 – 20:15 – Theater ‘t Kapelletje, Rotterdam
Zondag 3 juni 2018 – 14:30 – Theater ‘t Kapelletje, Rotterdam

Het Rotterdams Interfacultair Studenten Kabaret (RISK) is sinds 1990 dè toneelvereniging voor studenten in Rotterdam. Jaarlijks maken de studenten van RISK onder leiding van ervaren regisseurs een aantal voorstellingen die tegen het einde van het collegejaar worden opgevoerd in theater ’t Kapelletje. Daarnaast werken wij mee aan diverse festivals en projecten. Bij onze producties streven wij naar toneelstukken van hoge kwaliteit en met een eigenzinnig en experimenteel karakter, waarbij de spelers en hun krachten centraal staan. Met een vierde groep sinds 2014 en sinds dit jaar een nieuwe internationale groep, is RISK een groeiende, innovatieve vereniging die zichzelf constant blijft ontwikkelen met de hulp van onze fantastische leden.

Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.