di 31 mei 2016 - za 4 jun 2016 | | Plaza Paviljoen |

Young Gangsters

Jezus is terug op aarde!

In Guess who’s back verwelkomen YoungGangsters je op hun anarchistische openluchtdienst in het diepe zuiden van de USA met vurige preken, opzwepende beats en swingende gospel. In een happening vol humor, muziek en spektakel verkennen vier atheïsten de schoonheid van religie en de valkuil van groepsdruk en manipulatie. Hoe ver ga je mee? Guess who’s back leidt onontkoombaar naar een laatste, cruciale keuze…

YoungGangsters is het jonge regiecollectief van Lotte Bos en Annechien de Vocht. Sinds hun afstuderen aan de Toneelacademie in Maastricht in 2009 werken ze samen. In hun voorstellingen zoeken ze steeds naar het moment waarop de drift het overneemt van de ratio. Met spektakel en humor proberen ze het publiek te verleiden om over morele grenzen heen te gaan en zich over te geven aan het genot van de drift.

YoungGangsters kreeg in 2013 het Theater Stipendium 2013 van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In 2014 zijn ze met The new Rambo generation genomineerd voor de BNG Nieuwe Theatermakersprijs.

Kijk hieronder voor teaser van de voorstelling, of kijk op de website voor meer muziek van Susies Haarlok

Voor kaartjes: https://www.rotterdamseschouwburg.nl/agenda/4422/YoungGangsters/Guess_who_s_back/

 

YoungGangster burgermenu
Speciaal voor de Young Gangsters’ voorstellingen hebben wij een Young Gangsters Menu gedurende 31 mei tot en met 3 juni. Voor €9,90 krijg je onze bekende Paviljoen Gasconne Cheese Burger met rozemarijn&knoflook frietjes en een frisse salade. Daarnaast organiseren wij op 4 juni een BBQ waarbij iedereen uitgenodigd is om te genieten van een stukje vlees, salade en andere lekkernijen voor €10.

 

Extra gratis Praatje Plaatje Van Gospel tot Beliebers 2 juni
Voor de voorstelling van donderdag 2 juni kan je van 18:45 tot 19:30 ook gratis naar een speciale YoungGangsters-editie van Plaatje Praatje in het Erasmus Paviljoen. Het wordt verzorgd door popjournalist Jan Vollaard, bekend van NRC en OOR, en muziekfreak Louise de Koning. Goedkoop sentiment of een oprechte religieuze ervaring? Plaatje Praatje toont de kracht van popmuziek om de luisteraar mee te sleuren in haar wereld. Kijk voor meer info op www.plaatjepraatje.org.

Recensies

De geest die over je komt is genoeg om zelfs een ongelovige Thomas te overtuigen

****Theaterkrant – Hans Smit

Download de hele recensie.

Ja, wij allen moeten nodig op zoek naar onze IJC (Inner Jesus Christ).

Dagblad van het Noorden – Eric Nederkoorn

Download de hele recensie.

Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.