wo 22 mei 2024

Vacatures: Zelfstandigwerkend kok en Floormanager

Het Erasmus Paviljoen is op zoek naar nieuwe collega’s voor de functies zelfstandigwerkend kok en floormanager.

Als zelfstandig werkend kok help je mee met het maken van de mise en place, zorg je ervoor dat jouw partie klaar staat, en je deze kunt draaien. Wij bereiden veel internationale gerechten en onze producten zijn biologisch en duurzaam. Eten weggooien is geen optie. Op creatieve wijze gebruiken wij alles wat wij in huis hebben.

Het menu veranderd om de twee weken, waardoor jouw ideeën van groot belang zijn! Je zal te werk gaan in een jong, dynamisch en internationaal team.

Je bent in het weekend en op feestdagen vrijwat uniek is in de horeca. Wij bieden een 24 of 32 uur contract aan voor 1 jaar, met kans op verlening. Ben jij de leuke zelfstandige kok die we zoeken? Meld je dan snel aan via info@erasmuspaviljoen.nl

In de functie Floormanager (chef bediening events) ben je zelfstandig leidinggevende en stuur je medewerkers actief aan in de uitvoering van hun barwerkzaamheden en werkzaamheden met betrekking tot bediening op basis van de standaards van het Erasmus Paviljoen. Daarnaast ben je contactpersoon voor zowel interne als externe partijen.

Je behoudt het overzicht over de gang van zaken op de werkvloer (verantwoordelijk voor de eigen informatievoorziening). Je bent, gastvrij, dienstverlenend en probleemoplossend naar gasten en collega’s.

Het verwacht aantal uur voor deze functie is 32 uur. Heb je minimaal 1 jaar werkervaring in een aansturende/leidinggevende rol in de horecabranche? We ontvangen je sollicitatie graag via info@erasmuspaviljoen.nl

 

 

wo 17 jul 2024

Aangepaste openingstijden 19 juli 2024

We zijn aanstaande 19 juli 2024, geopend van 8.30 uur... meer

do 4 jul 2024

Zomersluiting

Tijdens de zomerperiode is het Erasmus Paviljoen gesloten vanaf 22... meer

wo 26 jun 2024

Eurekaweek – aangepaste openingstijden

Tijdens de Eurekaweek zullen onze openingstijden verschillen. Gelieve onze website... meer

wo 22 mei 2024

Vacatures: Zelfstandigwerkend kok en Floormanager

Het Erasmus Paviljoen is op zoek naar nieuwe collega’s voor... meer

di 9 apr 2024

Event aanvraag voor eind augustus of september 2024?

Beste lezer, De eventsafdeling zal voor de zomervakantie gesloten zijn... meer

Subscribe to our newsletter for special deals, events and job offers.